ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONU YERİNİN KİRAYA VERİLMESİ

24.06.2024 / Arşiv

T.C.
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI


Ankara ili Çankaya ilçesi Mustafa Kemal Mahallesi 13911 Ada, 13 No’lu Parsel Üzerindeki DSİ Genel Müdürlüğü Merkez Sitesi içerisinde bulunan 75 m² kapalı alan ve 25 m² açık alan olmak üzere toplam 100 m² Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Yerinin kiraya verilmesi amacıyla, 3 (üç) yıl süreli yıllık 108.198,80 ₺ tahmini kira bedeli üzerinden, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine göre Açık Teklif usulü ile 27/06/2024 Perşembe günü saat 11:00’de Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı A Blok 1. kat 102 no’lu odada ihalesi yapılacaktır.


Geçici teminat bedeli: T
ahmin edilen bedel üzerinden % 3 (Yüzde üç) oranında alınır.


1-Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmaz malın ihalesi 2886 Sayılı Kanunun 45. maddesine göre “Açık Teklif Usulü” ile yukarıda belirtilen tarih ve saatte yapılacaktır.
2-İhaleye iştirak etmek isteyenlerin;

a) Gerçek Kişiler;

a. İkametgâh ilmühaberi ile nüfus cüzdan sureti,

b. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi

c. Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi,

d. Bu iş için yatırılan geçici teminat bedeline ilişkin Teminat Makbuzu veya Banka Teminat Mektubunu, (Teminat mektubu süresiz ve limit içi olarak düzenlenecek, işin özelliği belirtilecek,  banka teyit yazısı ile birlikte getirilecektir.)

e. İhale Şartnamesi (Şartnamenin her sayfası ayrı ayrı ihaleye iştirak eden tarafından imzalanmak zorundadır.)

f. İsteklinin ortak girişim olması halinde noter tasdikli iş ortaklığı beyannamesi

g. İhaleye iş ortaklığı olarak teklif verilmesi halinde; İş ortaklığının her bir ortağı tarafından a, b ve c. bentlerinde yer alan belgelere ilişkin bilgilerin ayrı ayrı beyan edilmesi zorunludur.

h. Teklif Mektubu ( Posta ile gönderilmesi halinde)

b) Tüzel Kişiler;

a. İlgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler

b. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza sirküleri,

c. İlgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

 d. Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi,

e. Bu iş için yatırılan geçici teminat bedeline ilişkin Teminat Makbuzu veya Banka Teminat Mektubunu, (Teminat mektubu süresiz ve limit içi olarak düzenlenecek, işin özelliği belirtilecek,  banka teyit yazısı ile birlikte getirilecektir.)

f. İsteklinin ortak girişim olması halinde noter tasdikli iş ortaklığı beyannamesi

g. İhaleye iş ortaklığı olarak teklif verilmesi halinde; İş ortaklığının her bir ortağı tarafından a,b,c  ve d. bentlerinde yer alan belgelere ilişkin bilgilerin ayrı ayrı beyan edilmesi zorunludur.

h. İhale Şartnamesi (Şartnamenin her sayfası ayrı ayrı ihaleye iştirak eden tarafından imzalanmak zorundadır.)

ı.  Teklif Mektubunu ( Posta ile gönderilmesi halinde)

İhale saatine kadar Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı A Blok 1. kat 102 nolu oda Mustafa Kemal Mah. Anadolu Bulvarı Bul. No:9 Çankaya/Ankara adresinde toplanacak olan ihale Komisyonu Başkanlığına (İhale Servisine) başvurarak belgelerini teslim etmeleri gerekmektedir.


3-İhaleye ait şartname DSİ Genel Müdürlüğü Destek Hizmetler Daire Başkanlığı İhale Tatbikat Şube Müdürlüğünde görülebilir veya ücretsiz edinilebilir.

 

4-İhaleye katılacakların nakit olarak yatırmak istedikleri geçici teminat bedelleri, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Merkez Muhasebe Müdürlüğüne veya Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün Ziraat Bankası Ankara Kamu Kurumsal Şubesi: TR86 0001 0017 4548 9305 8550 61 numaralı hesabına yatırılabilir.

 

5-Posta ile yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 37. maddesine uygun hazırlanması ve teklifin ihale saatinden önce komisyona ulaşması şarttır. Postadaki meydana gelebilecek gecikmelerden dolayı İdare veya komisyon herhangi bir sorumluluk kabul etmez. Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. İlan olunur.

 

DSİ Genel Müdürlüğü

Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı