2021 YILI TAKDİM TOPLANTILARI BAŞLADI

31.03.2021 / Gösterim Sayısı : 2199 / Arşiv

“2021 Yılı Takdim Toplantıları” 30 Mart 2021 tarihinde DSİ Genel Müdürlüğümüz Namık Kiper toplantı salonunda Konya Bölge Müdürlüğünün sunumu ile başladı.

 

DSİ Genel Müdürümüz Kaya Yıldız’ın, başkanlık yaptığı takdim toplantılarına Genel Müdür Yardımcıları Murat Dağdeviren, Şadiye Yalçın, Oğuz Kasap, Faruk Fıratoğlu, Daire Başkanları, Konya 4. Bölge Müdürü ile Bölge Müdür Yardımcısı ve Şube Müdürleri (Telekonferans) katıldılar. 

Genel Müdürümüz Kaya Yıldız toplantının açılışında 2021 yılı takdim toplantılarının ülkemize, milletimize ve kurumumuza hayırlar getirmesini dileyerek, bugün ilk olarak Konya Bölge Müdürlüğümüz ile başlıyoruz. Bölge Müdürlerimiz bölgeleri sınırları dâhilindeki etüt planlama, proje, devam eden işler, enerji, işletme gibi konular hakkında bilgi alacağız. Toplantıda alınan kararların kurumumuz ve ülkemiz adına hayırlara vesile olmasının temennisi ile sonlandırdı.

Söz konusu toplantı kapsamında, 2020 yılının değerlendirilmesi, 2021 yılı bütçe durumu, devam eden etüt, planlama, proje, küçük su işleri ile büyük su işleri kapsamındaki yapım işlerinin gerçekleşme durumları, 2021 yılında bitirilecek işler, ek program teklifleri, ilave ödenek talepleri ve 2022 yılı yatırım programına teklif edilmesi planlanan büyük su işleri görüşülecek.