BAKAN PAKDEMİRLİ; ANKARA 5. BÖLGE TAKDİM TOPLANTISINA KATILDI

1.04.2021 / Gösterim Sayısı : 2074 / Arşiv

“2021 Yılı Takdim Toplantıları” 30 Mart 2021 tarihinde DSİ Genel Müdürlüğümüz Namık Kiper toplantı salonunda Konya Bölge Müdürlüğünün sunumu ile başladı.

Devam eden takdim toplantılarından 31 Mart tarihinde yapılan 5. (Ankara) Bölge Müdürlüğünün takdim toplantısı Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli ve Bakan Yardımcımız Akif Özkaldı’nın teşrifleri ile yapıldı.

5. Bölge Müdürlüğünün sosyal ve eğitim tesislerinde yapılan toplantıya DSİ Genel Müdürümüz Kaya Yıldız, Genel Müdür Yardımcıları Murat Dağdeviren, Şadiye Yalçın, Oğuz Kasap, Daire Başkanları, Ankara Bölge Müdürü ve Taşradan Bölge Müdürleri telekonferans ile katıldılar.

Toplantının açılışında kısa bir selamlama konuşması yapan Bakan Pakdemirli, DSİ Genel Müdürlüğümüz ülkemizin köklü kuruluşlarından bir mühendislik kurumudur. Son 19 yılda ve Cumhurbaşkanlığı Hükumet sitemi ile birlikte çok önemli yatırımlar yaptık. Bu kapsamda 2021 yılını da su ve sulamada hamle yılı ilan ettik. Bunun için de hedefler belirledik. İnşallah koyduğumuz hedeflere ulaşmak için hep birlikte çalışarak ulaşacağız. 2021 yılı takdim toplantılarının hayırlara vesile olmasını diliyorum. ’dedi.

Bakan Pakdemirli’nin konuşmasının ardında söz konusu toplantıda Ankara Bölge Müdürü Murat Alp tarafından, 2020 yılının değerlendirilmesi, 2021 yılı bütçe durumu, devam eden etüt, planlama, proje, küçük su işleri ile büyük su işleri kapsamındaki yapım işlerinin gerçekleşme durumları, 2021 yılında bitirilecek işler, ek program teklifleri, ilave ödenek talepleri ve 2022 yılı yatırım programına teklif edilmesi planlanan büyük su işleri hakkında sunum yapıldı.