DSİ ÜST YÖNETİM DEĞERLENDİRME VE EĞİTİM SEMİNERİ TAMAMLANDI

6.02.2022 / Gösterim Sayısı : 1437 / Arşiv

DSİ Personel Dairesi Başkanlığı tarafından 4-6 Şubat tarihleri arasında ‘12. DSİ Üst Yönetim Değerlendirme ve Eğitim Semineri’ tamamlandı.

Eğitim seminerinin son gün oturumu; DSİ Genel Müdürü  Kaya Yıldız, Genel Müdür Yardımcıları Faruk Fıratoğlu ve Mehmet Akif Balta ile merkez ve taşra teşkilatlarında görev yapan Daire Başkanları, Bölge Müdürleri, Daire Başkan Yardımcıları, Bölge Müdür Yardımcıları ve eşlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Eğitim seminerinin son gün oturumu E. Kıdemli Albay Nurdan BEZİK; Kamusal Kamusal Alanda Protokol Kuralları konulu sunumları ile başladı.

Yapılan sunum ve söyleşinin ardından ‘12. Düzenlenen DSİ Üst Yönetim Değerlendirme ve Eğitim Semineri’’  Genel Müdürümüz Kaya Yıldız’ın kapanış konuşmaları ile son buldu.

Kapanış konuşmasında Genel Müdürümüz Kaya Yıldız;2022 yılı Hizmet İçi Eğitim programı dâhilinde, Üst Yöneticilerimizin bir araya geldiği ve artık gelenekselleştirdiğimiz DSİ Üst Yönetim Değerlendirme ve Eğitim Seminerimizi icra ettik. Toplantımızın başarılı geçtiğine inanıyor, Bakanlığımız çatısı altında yürütülen bütün hizmetler açısından maksimum faydaya dönüşmesini temenni ediyorum.’ Dedi.

 

Kaya Yıldız sözlerini, ekip çalışması önemlidir, hedeflerimize hep beraber yürümeliyiz. Her gün yeni bir heyecanla işe başlamalı, personelimizin motivasyonunu üst düzeyde tutmalıyız.

 

Bizden sonrakilere daha güzel bir ülke bırakma düşüncesiyle hareket ettiğimiz takdirde başaramayacağımız bir iş olmadığı kanaatindeyim diyerek sürdürdü.

 

Toplantıda; 2021 yılında yapmış olduğumuz çalışmaların değerlendirildiğine ve 2022 yılı hedefleri üzerinde istişarede bulunulduğuna dikkat çeken Yıldız; 2021 yılını hedeflerimizin de üzerinde bir başarıyla tamamladık. 2022 yılında da benzer bir başarıyı yakalayacağımıza olan inancım tamdır dedi.

Genel Müdür Yıldız sözlerini, DSİ Genel Müdürlüğü olarak ülke sathında aziz milletimizin hizmetindeyiz. Ülkemiz su kaynaklarını bilim ve tekniğe uygun olarak planlamak ve geliştirmek, bunun yanında suyun zararlarından vatandaşlarımızı korumak için özveriyle çalışıyoruz.  Yaklaşık 22 bin nefer olarak Sayın Bakanımızın önderliğinde gece gündüz demeden yurdumuzun her köşesinde köklü ve güçlü teşkilatımızla hizmet üretiyor, ülkemizin kalkınmasına, vatandaşımızın huzur ve refahına katkı sunmaya çabalıyoruz.

2022 yılında 62 baraj, 19 gölet, 50 yeraltı barajı, 10 HES, 13 içmesuyu, 53 sulama, 133 taşkın koruma, 2 atıksu ve 32 toplulaştırma projesi olmak üzere toplam 374 tesis/proje hedefimize kararlılıkla yürüyeceğimize ve nihayet vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet üreteceğimize ilişkin inancım tamdır. Size ve tüm teşkilatımızın güzide personeline başarılar diliyorum diyerek sonlandırdı.