2022 YILI TAKDİM TOPLANTILARI TAMAMLANDI

4.04.2022 / Gösterim Sayısı : 1136 / Arşiv

23 Mart 2022 tarihinde DSİ Genel Müdürlüğümüz Namık Kiper toplantı salonunda başlayan ‘2022 Yılı Takdim Toplantıları" 1 Nisan 2022 tarihinde İstanbul 14. Bölge Müdürlüğünün sunumu ile tamamlandı.

 

Takdim toplantılarının son günü yapılan Kastamonu 23. Bölge Müdürlüğünün takdim sunumuna Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı başkanlık yaptı.

 

Son gün yapılan Samsun, Ilısu ve İstanbul Bölge sunumları ise DSİ Genel Müdürümüz Kaya Yıldız, başkanlığında yapıldı.

 

10 gün süren ‘Takdim Toplantılarına’ Genel Müdür Yardımcıları Şadiye Yalçın, Faruk Fıratoğlu, Dinçer Aydoğan, Mehmet Akif Balta, Daire Başkanları, Bölge Müdürleri ile Bölge Müdür Yardımcısı ve Şube Müdürleri katıldılar. 

 

Genel Müdürümüz Kaya Yıldız, İstanbul Bölgemizin takdim sunumun ardından yapılan kapanış konuşmasında, ‘Bugün son olarak İstanbul Bölgemiz ile yaptığımız toplantı ile 2022 yılı takdim toplantılarımızı tamamlamış olduk. 2022 yılı takdim toplantılarımızın ülkemize, milletimize ve kurumumuza hayırlar getirmesini diliyorum.

 

Bölgelerimizin sorumluluk alanları dâhilindeki etüt planlama, proje, devam eden işler, enerji, işletme gibi konuları masaya yatırdık. Açıkça ifade etmek gerekirse çok olumlu ve verimli bir süreci tamamlamanın mutluluğunu yaşamaktayım. Toplantılarda alınan kararların kurumumuz ve ülkemiz adına hayırlara vesile olmasının temenni ediyor, başarılı ve verimli bir çalışma sezonu diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

.

Söz konusu toplantılarda, 2021 yılının değerlendirilmesi, 2022 yılı bütçe durumu, devam eden etüt, planlama, proje, küçük su işleri ile büyük su işleri kapsamındaki yapım işlerinin gerçekleşme durumları, 2022 yılında bitirilecek işler, ek program teklifleri, ilave ödenek talepleri ve 2022 yılı yatırım programına teklif edilmesi planlanan büyük su işleri görüşüldü.