DSİ GENEL MÜDÜRÜ AKCA BAŞKANLIĞINDA MERKEZ VE TAŞRA TEŞKİLATLARI İLE TOPLANTI YAPILDI

8.05.2022 / Gösterim Sayısı : 3776 / Arşiv

Prof. Dr. Lütfi Akca 8 Mayıs 2022 tarihinde DSİ Genel Müdürlüğünde yapılan koordinasyon toplantısına başkanlık yaptı.

DSİ Genel Müdürü Prof.Dr. Lütfi Akca başkanlığında yapılan koordinasyon toplantısına DSİ Genel Müdür Yardımcılarımız Şadiye Yalçın, Faruk Fıratoğlu, Daire Başkanları ve Bölge Müdürleri video konferans ile katılım sağladılar.

Söz konusu toplantıda 2022 yılı hedeflerinin son durumu ile büyük ve küçük su işlerinde gelinen seviyeler masaya yatırıldı. 

DSİ Genel Müdürlüğü Namık Kiper Toplantı Salonunda yapılan söz konusu koordinasyon toplantısında açılış ve değerlendirme konuşması yapan DSİ Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca;

‘Öncelikle toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.  Dün daire başkanlarımızın çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Bu günde istedim ki merkez ve taşra teşkilatlarımız ile kurumumuzun çalışmalarını masaya yatırıp, yatırımlarımızın son durumunu değerlendirelim.

Geçmiş yıllarda sizlerle birlikte çalıştık bugün yine sizlerle beraberiz. Sizler ve bütün çalışanlarımız ile birlikte olmaktan çok mutluyum.

Önemini çok iyi bildiğimiz DSİ de ülkemizin ve milletimizin ihtiyacı olan su ve su kaynakları için hep birlikte çalışacağız. Çok büyük hizmetler yaptık. Baraj, gölet ve sulama tesisleri inşa ettik. Bundan sonrada birlikte ülkemizin kalkınmasına hizmet edeceğiz.

Kuraklık, taşkın ve iklim değişikliği tehdidinden dolayı su kaynakları üzerindeki baskıyla inşallah hep birlikte mücadele edeceğiz. Toplantımızın ülkemize, milletimizi ve kurumumuza hayırlar getirmesini temenni ediyorum.’ diyerek sözlerini tamamladı.

DSİ Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca’nın açılış ve değerlendirme konuşmalarının ardından söz konusu toplantıda bölge müdürleri görev alanlarında bulunan büyük ve küçük su işlerinde gelinen seviyeler ve 2022 yılı hedefler hakkında sunum yaptılar.

Yapılan sunumların ardından toplantıda son olarak yatırımların durumu hakkında değerlendirmeler ve istişarelerde bulunuldu.