GENEL MÜDÜRÜMÜZ AKCA, NEVŞEHİR VE AKSARAY’DA BİR DİZİ İNCELEME VE TOPLANTILARA KATILDI

8.08.2022 / Gösterim Sayısı : 1362 / Arşiv

Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Ebubekir Gizligider ve Genel Müdürümüz Prof. Dr. Lütfi Akca, Genel Müdür Yardımcımız Mehmet Akif Balta ve berberlerindeki heyet  6 Ağustos Cumartesi günü Nevşehirde bir dizi incelemelerde bulundular.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız  Ebubekir Gizligider ve Genel Müdürümüz Prof. Dr. Lütfi Akca Nevşehirde ilk olarak Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile bir araya gelerek beraberlerindeki heyetle birlikte Nevşehir’de düzenlenen koordinasyon toplantısında Nevşehir il yatırımlarımızın durumu hakkında Kayseri 12. Bölge Müdürümüzden sunum alalarak, istişarelerde bulunudular.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Ebubekir Gizligider ve Genel Müdürümüz Prof. Dr. Lütfi Akca toplantının ardından  berbaerlerideki heyetle birlikte Gülşehir ilçesi Kızılırmak Rekreasyon Projesi şantiyesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde incelediler.

İncelemenin ardından Nevşehir Acıgöl İlçe Belediye Başkanı Ercan Ertaş’ı makamında ziyaret eden Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Ebubekir Gizligider ve Genel Müdürümüz Prof. Dr. Lütfi Akca Acıgöl ilçesindeki yatırımlarımlarımızın durumu hakkında istişarede bulundu.

Ziyaretin ardından Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Ebubekir Gizligider, Genel Müdürümüz Prof. Dr. Lütfi Akca ve bereberlerindeki heyet Nevşehir Ürgüp Damsa Barajı ve Sulamasında incelemelerde bulunarak Nevşehir programını tamamladılar.

Aksaray’da Yatırımlar Masaya Yatırıldı

Genel Müdürümüz Prof. Dr. Lütfi Akca 7 Ağustos Pazar günü ise Aksaray’a geçerek Konya 4. Bölge Müdürü Mehmet Ekinci’den Aksaray ilinde tamamlanan ve devam eden yatırımların durumu hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin ardından Genel Müdürümüz Prof. Dr. Lütfi Akca, Tarım ve Orman Bakanımız Prof. Dt. Vahit Kirişci’nin Aksaray’da düzenlemiş olduğu Aksaray İl Koordinasyon Toplatısına ve Sektör Toplantısına katıldı.