DSİ GENEL MÜDÜRÜ PROF. DR. LÜTFİ AKCA BAŞKANLIĞINDA KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

22.08.2022 / Gösterim Sayısı : 1079 / Arşiv

22 Ağustos 2022 tarihinde Genel Müdürümüz Prof.Dr. Lütfi Akca başkanlığında koordinasyon toplantısı düzenlendi. Söz konusu toplantıya DSİ Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ve video konferans sistemi ile Bölge Müdürleri katıldılar. Toplantı kapsamında devam eden projelerin durumları ve hedeflerimiz hakkında istişarelerde bulunuldu

DSİ Genel Müdürlüğü Namık Kiper Toplantı Salonunda yapılan söz konusu koordinasyon toplantısında açılış ve değerlendirme konuşması yapan DSİ Genel Müdürü Prof.Dr. Lütfi Akca;

‘’Öncelikle toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu günden itibaren ayda bir Daire Başkanlıklarımız ve Bölgelerimiz ile genel değerlendirme toplantısı yapmak istiyorz. Genel ihtiyaçlar ve projelerin gelişimi hakkında konuşmalar yapacağız.  Su ile ilgili uzun yıllardır önemli ve kritik çalışmalarımız oldu. DSİ ülkemizin kalkınmasının kilometre taşlarınından olup bir markadır. DSİ’nin hizmetlerinden faydalanmayan tek bir vatandaşımız yoktur.

Su hayatın merkezinde olduğu gibi kalkınmanında merkezindedir. Susuz bir bir kalkınmanın mümkün olmadığı aşikardır.  Bundan dolayı kurumuzun çalışmalarının önemi artmıştır. Her gün bir önceki günden daha çok çalışmamız gerekmektedir.Yarın karşılaşacığımız sorunlar için bugün daha çok çalışacağız.

İnşallah hep beraber elimizi taşın altına koyarak başarılı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Sözlerime son verirken toplantımızın ülkemize, milletimizi ve kurumumuza hayırlar getirmesini temenni ediyorum.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

DSİ Genel Müdürü Prof.Dr. Lütfi Akca’nın açılış ve değerlendirme konuşmalarının ardından söz konusu toplantıda Bölge Müdürlüklerinin çalışmalarını içeren sunumlar yapılarak değerlendirmeler ve istişareler yapıldı.