DSİ GENEL MÜDÜRÜ AKCA BAŞKANLIĞINDA KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

20.09.2022 / Gösterim Sayısı : 948 / Arşiv

19 Eylül 2022 tarihinde Genel Müdürümüz Prof.Dr. Lütfi Akca başkanlığında koordinasyon toplantısı düzenlendi. Söz konusu toplantıya DSİ Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ve video konferans sistemi ile Bölge Müdürleri katıldılar. Toplantı kapsamında devam eden projelerin durumları ve hedeflerimiz hakkında istişarelerde bulunuldu

DSİ Genel Müdürlüğü Namık Kiper Toplantı Salonunda yapılan söz konusu koordinasyon toplantısında açılış ve değerlendirme konuşması yapan DSİ Genel Müdürü Prof.Dr. Lütfi Akca, ’Öncelikle toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bilindiği üzere Daire Başkanlıklarımız ve Bölgelerimiz ile genel değerlendirme toplantısı yapmak istiyoruz. Bugünde genel ihtiyaçlar ve projelerin gelişimi hakkında istişare ve değerlendirmede bulunacağız. Sözlerime son verirken toplantımızın ülkemize, milletimizi ve kurumumuza hayırlar getirmesini temenni ediyorum.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

DSİ Genel Müdürü Prof.Dr. Lütfi Akca’nın açılış ve değerlendirme konuşmalarının ardından söz konusu toplantıda Bölge Müdürlüklerinin çalışmalarını içeren sunumlar yapılarak değerlendirmeler ve istişareler yapıldı.